Bestellen

Ambachtelijke kaas

Home » Ambachtelijke kaas

​Wij maken al jaren ambachtelijke kaas. Er worden namelijk geen conserveringsmiddelen aan onze kazen toegevoegd. Ook maken we geen gebruik maken van smaak- of kleurstoffen in onze kaas. Dit maakt ze puur natuur.

  • Betaalbare, biologische kaas
  • Geen toegevoegde stoffen, puur natuur!
  • Hoogwaardig EKO-kaas product

Heerlijke ambachtelijke, biologische kaas

Voor onze koeien betekent die biologische bedrijfsvoering dat ze heel veel buiten lopen. Daarnaast hebben ze ook in de stal een prettige hoeveelheid ruimte. Naast het feit dat ze genoeg ruimte krijgen, krijgen ze ook een goede verzorging. Wij maken geen gebruik van preventie geneesmiddelen. Dit maakt de kaas gezonder en beter van smaak. Ook het feit dat wij geen conserveringsmiddelen toevoegen en dat er geen smaak- en kleurstoffen worden toegevoegd aan onze ambachtelijke kaas proeft u terug.

Hoe kunnen we u helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Ons assortiment

Eko boerenkaas

Vragen over onze producten of wilt u kazen reserveren?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Wat biologische bedrijfsvoering voor onze ambachtelijke kaas nog meer betekent

Verder maken we geen gebruik van kunstmest, doen we aan akkerrandbeheer en hergebruiken we ons water dankzij onze eigen waterzuivering. We doen er alles aan om uw kaas zo lekker mogelijk te maken. Dit zorgt ervoor dat onze ambachtelijke kaas heerlijk smaakt en nooit zal vervelen. Heeft u verder nog vragen over onze kazen, of wilt u graag zelf onze ambachtelijke kaas proeven? Dat kan! Kom langs in onze winkel in Ravenswaard of neem contact op via ons mailadres info@ravenswaard.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0487 – 51 23 64.