Bestellen

Kaaswinkel in Gelderland

Home » Kaaswinkel

Bij ons op de boerderij in Gelderland hebben we ook een kaaswinkel. Hier kunt u onze producten vers kopen. Maar niet alleen op onze boerderij kunt u onze kazen krijgen. Wij zijn namelijk ook kaasleverancier voor een aantal groothandels. Daardoor is onze kaas ook te verkrijgen voor klanten van Ekoplaza’s en estafettewinkels verspreid over heel Nederland.

  • Betaalbare, biologische kaas
  • Geen toegevoegde stoffen, puur natuur!
  • Hoogwaardig EKO-kaas product

Een kaaswinkel aan de boerderij

Aan de boerderij ligt onze kaaswinkel. Hier kunt u al onze verschillende ambachtelijke kazen krijgen. Allemaal heerlijk vers. Hier kunt u meerdere soorten kaas krijgen. Allemaal even uniek. Niet alleen omdat onze kaas biologisch is, maar ook omdat de kaas gemaakt wordt van rauwe melk. We bereiden de melk niet voordat we er kaas van maken. Daarnaast gebruiken wij geen conserveringsmiddelen in onze kaas en geen natamycine in de korst. Dit zorgt ervoor dat de kaas minder snel gaat schimmelen en dat dat het maken van de kaas arbeidsintensiever is. Echter leidt het wel tot een betere smaakbeleving. De verschillende soorten kaas die u bij ons in de winkel kunt kopen zijn:

  • Jong Belegen
  • Belegen
  • Extra Belegen
  • Oud/Overige
  • Kruidenkaas

Hoe kunnen we u helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Ons assortiment

Eko boerenkaas

Vragen over onze producten of wilt u kazen reserveren?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Interesse gekregen in onze kaashandel?

Heeft u interesse gekregen in onze kaashandel in Gelderland? Dat is mooi! Wij verkopen niet alleen aan particulieren, maar wij zij ook kaasleverancier aan de groothandel. Want wij vinden het alleen maar mooi als er meer mensen zijn die kunnen genieten van onze heerlijke, biologische kazen zoals boerenkaas en rauwmelkse kaas. Dat is namelijk het hoofddoel van onze kaashandel: meer mensen aan de biologische kaas krijgen. Kom daarom eens langs in onze kaaswinkel om zelf te ontdekken wat het verschil is. Of zoek een kaasleverancier die onze kaas levert. Naast het feit dat wij onze kazen biologisch maken, zijn we ook goed voor de natuur. We bemesten het land alleen met mest van onze eigen dieren of met biologische compost. Ook doen wij aan akkerrandbeheer: een strook bloemen van zes meter breed moet de bijen lokken. Heeft u nog vragen over onze kaaswinkel of kaashandel? Neem dan contact op met 0487 – 51 23 64 of stuur een mail naar litjens1999@hetnet.nl. U kunt ook contact opnemen als u ons als kaasleverancier wilt voor uw winkel.