Bestellen

Rauwmelkse kaas kopen in Gelderland

Home » Rauwmelkse kaas kopen

Omdat wij alle kazen van rauwe melk maken, kunt u bij ons in Gelderland alleen rauwmelkse kaas kopen. Deze kazen bevatten meer enzymen dan de kazen die van gepasteuriseerde melk zijn gemaakt. Dit geeft ze een vollere smaak en het zorgt er ook voor dat de kaas sneller gerijpt is. Lees verder en ontdek er meer over.

  • Betaalbare, biologische kaas
  • Geen toegevoegde stoffen, puur natuur!
  • Hoogwaardig EKO-kaas product

Rauwmelkse, biologische kaas van een kaasboer uit Gelderland kopen

Door rauwmelkse kaas bij ons kopen bent u er zeker van dat uw stuk kaas van goede kwaliteit is. U weet bovendien ook dat de kaas op onze boerderij is gemaakt. Hierdoor worden er door ons geen vervoerskilometers gemaakt voor het maken van uw kaas. Het gehele proces vind plaats op onze boerderij in Afferden, provincie Gelderland, en daardoor hebben wij de volledige controle over het proces. Zo weet u zeker dat u rauwmelkse kaas komt kopen bij een boer die zowel voor de koeien als het land het allerbeste voor heeft. Wij geven onze koeien alle vrijheid, zij hebben zowel buiten als binnen heel veel ruimte. Daarnaast bemesten wij het land niet met kunstmest, maar alleen met mest van de eigen koeien. Dat is natuurlijk al vele malen beter voor het land, maar wij vonden het niet genoeg. Daarom doen wij aan akkerrandbeheer. Langs ons land ligt een strook bloemen van zes meter breed, waarmee we bijen proberen aan te trekken.

Hoe kunnen we u helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Ons assortiment

Eko boerenkaas

Vragen over onze producten of wilt u kazen reserveren?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Heerlijke rauwmelkse kaas kopen

Kom langs in onze kaaswinkel om onze heerlijke rauwmelkse kaas te kopen of een van onze andere kazen zoals boerenkaas. Maar ook in andere winkels zoals de Ekoplaza kunt u onze rauwmelkse kaas kopen. Wij werken samen met Ekoplaza’s en estafettewinkels. Wilt u graag meer informatie? Stuur uw vragen naar litjens1999@hetnet.nl of bel ons op 0487 – 51 23 64.